INGREDIENTE
90 gr gris
160 gr faina ( integrala de patisetie am folosit)
1 lingurita praf de copt
140 gr iaurt
1 lingurita sirop de artar (optional)
30 ml ulei
2 mere
miezul de la 2 nuci
1/2 lingurita de scortisoara
unt pentru uns


MOD DE PREPARARE
Am amestecat ingredientele uscate: faina, grisul si praful de copt. Am turnat uleiul, iaurtul si siropul. Separat merele curatate le-am taiat feliute si am pisat nuca.
Am tapetat un vas cu hartie de copt. Am uns-o cu unt si am presarat nuca, si putina scortisoara. Am asezat merele si am pudrat totul cu restul de scortisoara.
Am pus compozitia ( intinsa cu un cutit bine, bine, este groasa) si am bagat la cuptor astfel: 10 minute la 220 gr si alte 20 minute la 180 gr.
Cand s-a racit o rasturnati si o puteti felia. Pofta buna!