INGREDIENTE
8 oua
10 linguri apa
100 g zahar brut
100 g ulei de cocos
200 g faina
1 lingurita praf de copt bio
1 tija rubarba
20 capsuni mici

MOD DE PREPARARE
Am separat ouale si am batut albusurile spuma.
Am pus pe foc zaharul cu apa si am amestecat pana s-a topit. Siropul fierbinte l-am adaugat peste albusuri si am mixat bine.
Am adaugat pe rand galbenusurile si uleiul de cocos.
Praful de copt l-am incorporat in faina si am adaugat in ploaie peste aluat, amestecand usor.
Am dat la copt 4-5 minute intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
In acest timp am pregatit rapid capsunile: le-am spalat, scurs si taiat marunt, iar rubarba am curatat-o de primul strat de pielita si apoi am tocat-o.
Am scos tava din cuptor si am adaugat capsunile si rubarba.
Am dat din nou la copt pana a trecut testul scobitorii.
A iesit o prajitura racoroasa, dulce acrisoara!
Pofta buna!