INGREDIENTE

140 gr iaurt minim 3.8% gr
1 lingura si 1/2 de ulei
140 gr faina (masusati cu paharul de iaurt sa va fie mai usor)
1 ou
2 lingurite praf de copt
1 mana de stafide hidratate si maruntite
1/4 pastaie de vanilie (utilizati extractul direct in iaurt)
1 lingurita sirop de artar (optional)


MOD DE PREPARARE

Am batut oul foarte bine, pana s-a albit.
Am pus peste acesta faina,uleiul, siropul, stafidele, vanilia, iaurtul si la final praful de copt.
Intr-un vas mai inalt si nu foarte mare puneti o hartie de copt si turnati compozita.
Puneti prajitura la cuptor pla 180 grade pana face o crusta aurie, rumena frumoasa. Puteti face testul cu scobitoarea.
Aproximativ 30-35 de minute am tinut eu la cuptor.
O puteti servi simpla, cu gem, sau cu piure de fructe.
Pofta buna!