Ador aceste preparate care sunt asemeni unei placinte, dar care nu necesita foi si timpul de pregatire este foarte mic.
Apoi cuptorul face toata treaba!

INGREDIENTE
2 oua mici
7 linguri cu varf de branza de vaci ( dar pline, pline)
5 linguri pline de iaurt cu 10% gr
2 linguri ulei de masline
1/2 legatura de marar
150 gr faina
1 lingurita praf de copt
putin unt pentru uns


MOD DE PREPARARE
Am separat galbenusurile de albusuri.
Primele le-am amestecat cu uleiul.
Peste ele am pus iaurtul si branza.
Apoi am amestecat faina cu praful de copt si am cernut-o deasupra compozitiei.
Am incorporat faina amestecand bland.
Am batut putin cu telul albusurile, cat sa se albeasca si apoi am turnat peste compozitie.
Am amestecat usor si la final am adaugat si mararul tocat fin.
Am uns un vas de yena cu unt si am pus compozitia.
Initial la 180 gr ( preincalzit) am tinut placinta cam 15 minute, apoi la foc mic pana s-a rumenit si a trecut testul scobitorii.
La cuptorul meu pe gaz a durat 1 ora.
Asa-i ca nu dureaza mult pregatirea?
Puteti servi cu sana sau iaurt.
Pofta buna!