Ador aceste preparate care sunt asemeni unei placinte, dar care nu necesita foi si timpul de pregatire este foarte mic.
Apoi cuptorul face toata treaba!

INGREDIENTE

2 oua mici
7 linguri cu varf de branza de vaci ( dar pline, pline)
5 linguri pline de iaurt cu 10% grasime
2 linguri ulei de masline
1/2 legatura de marar
150 g faina
1 lingurita praf de copt bio
putin unt pentru uns

 

MOD DE PREPARARE

Am separat galbenusurile de albusuri.

Primele le-am amestecat cu uleiul.

Peste ele am pus iaurtul si branza.

Apoi am amestecat faina cu praful de copt si am cernut-o deasupra compozitiei.


Am incorporat faina amestecand bland.

Am batut putin cu telul albusurile, cat sa se albeasca si apoi am turnat peste compozitie.

Am amestecat usor si la final am adaugat si mararul tocat fin.

Am uns un vas de yena cu unt si am pus compozitia.

Am bagat la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit, aproximativ 40 minute.

Asa-i ca nu dureaza mult pregatirea?

Pofta buna!