Din seria placintelor false, rapide, va aduc acum in atentie ceva si mai simplu, dar la fel de gustos.
INGREDIENTE
500 gr branza dulce de vaci
2 oua
3 linguri de faina
1 lingura ulei
3 linguri de susan ( 2 negru/ 1 alb)
MOD DE PREPARARE
Susanul l-am tinut o ora la hidratat.
Amestecati energic toate ingredientele.
Turnati compozitia in vas si decorati dupa bunul plac.
Eu am preferat tot susanul negru.
Bagati totul la 170-180 gr, preincalzit si lasati pana se rumeneste placinta si trece testul scobitoarei.
Circa 40 minute a durat la mine.
Puteti servi alaturi de sana sau iaurt…dar cel mai bine alaturi de cei dragi. Pofta buna!
De ce trebuie hidratat susan? Este vre un tip anume de susan? Multumesc pt raspuns.
Eu il prefer sa ramana usor “crocant”, sa il simt in placinta si l-am tinut o ora.
Nu trebuie ceva anume 🙂