INGREDIENTE

Un piept
2 cartofi dulci
Un dovlecel
O ceapa
Un morcov mic
Un patrunjel de radacina
O foaie de fenicul
Marar
Un ou
Un cub de unt
20 g branza Chedar


MOD DE PREPARARE

Am fiert carnea (prima apa am schimbat-o) impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul de radacina si feniculul.
Intre timp am taiat rondele cartofii si dovleceii pe care i-am fiert la abur.
Am tocat cu masina de tocat carnea impreuna cu ceapa si radacinoasele si am adaugat marar verde si un ou,
Am pus intr-o forma de yena uns cu unt un strat de rondele de cartofi si dovlecei peste care am pus compozitia rezultata mai sus iar apoi un alt strat de cartofi si dovlecei. Deasupra am pus branza Cheddar rasa. Am introdus forma in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pana s-a rumenit!
Pofta buna!

loading...