INGREDIENTE BLAT

4 oua
4 linguri lapte
4 linguri pline faina (nu cu varf nu rase)
2 linguri ulei de masline + 1 lingura pentru uns tava

TOPPING
La alegere: eu am pus ceapa rosie, masline, ciuperci, porumb, ardei kapia si aproximativ 200g cascaval ras.

MOD DE PREPARARE

Punem toate ingredientele pentru blat intr-un bol si amestecam cu un tel astfel incat sa nu se formeze cocoloase.

Ungem o tava rotunda antiaderenta cu ulei si o bagam in cuptorul preincalzit la 200 grade C pentru a se incinge, aproximativ 2 minute. Atentie! Nu trebuie sa se arda uleiul. Am folosit o tava cu diametrul de 27cm, puteti folosi si tava cu alta forma. Merge chiar si in tava ceramica sau yena.

Scoatem tava incinsa din cuptor si turnam aluatul, niveland usor cu telul. Peste aluatul lichid din tava incepem sa adaugam toppingurile iar la sfarsit presaram cascaval si bagam inapoi in cuptorul incins la 200 grade C si lasam pana se rumeneste frumos pizza.

A iesit o pizza nemaipomenit de buna si rapid de preparat, cu blat moale si delicios. Pentru ca are putina faina in compozitie blatul iese asemenea unei clatite.

O cina rapida pentru intreaga familie! Pofta buna!