INGREDIENTE (3-4 portii)

7 oua
2 linguri mascarpone (optional) – mi-a ramas de la BRIOSELE CU BRANZETURI
toppinguri: masline, ardei gras, porumb, ciuperci, cascaval ras
*puteti pune si sos de rosii
o lingura ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Batem ouale cu mascarpone. Punem o tigaie cu 26cm diametru la foc mic. Ungem tigaia cu uleiul de masline apoi turnam ouale batute. Lasam la foc mic pana incep sa se ridice pe margini. Atunci vom impinge cu o paleta din loc in loc spre interior astfel incat sa curga din ouale nefacute de deasupra.

Luam tigaia de pe foc in momentul in care inca mai sunt oua lichide deasupra. Transferam usor omleta intr-un vas rotund. Am folosit o forma din silicon cu diametrul de 24cm.

Acum incepem sa adaugam topingurile iar la sfarsit presaram cascaval ras.

Bagam forma in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 25 de minute sau pana se rumeneste bine deasupra.

A fost o cina delicioasa! Pofta mare!