INGREDIENTE
Blat:
250g faina alba de grau tip 000
150mL apa
2 linguri ulei de masline
1 ingurita drojdie uscata sau 10g drojdie proaspata

Topping:
150g ton (am folosit congelat de la Edenia)
Porumb
Ceapa rosie
Masline Kalamata tocate
Cascaval ras aprox 200g
Sos de rosii

*cantitatea la toppinguri o stabiliti in functie de preferinte

MOD DE PREPARARE

Pentru blat dizolvam drojdia in apa, apoi adaugam uleiul si faina. Framantam bine cateva minute.
Lasam aluatul la dospit in loc caldut pentru 1h30.

Pestele il gatim la abur pentru 20 de minute apoi il maruntim.

Intidem aluatul in foaie cat mai subtire. Eu l-am intins direct pe hartie de copt, apoi am luat cu totul si l-am pus in tava de pizza. Se poate folosi si tava normala.

Ungem aluatul cu sos de rosii si repartizam toppingurile cu cascavalul la sfarsit.

Coacem in cuptorul preincalzit la 220 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 20 de minute.

Super gustoasa a iesit iar blatul foarte pufos. Pofta mare!