Eeee suna intersant, asa-i?
Pai sa trecem la gatit…sa vedeti ce simplu se face, si ce repede se mananca

INGREDIENTE

330 ml sana
5 linguri cu varf faina integrala de grau
1 ou
1 lingura de ulei de masline
putin unt pentru uns
10 cm praz
1 lingura de masline natur
aproximativ 200 g somon
1 rosie

 

MOD DE PREPARARE

Un blat rapid…dar iese exact ca de pizza!!

Cine a testat PLACINTA CU SANA SI ARDEI o sa vada diferenta.

Am batut oul cu sana, faina turnata in ploaie si uleiul.

Am fiert 15 minute somonul, l-am dezosat atent, si l-am taiat cubulete.

Am feliat maslinele si prazul.

Rosia am blenduit-o fin dupa ce i-am indepartat coaja.

Am uns forma cu unt ( eu am folosit o tava de gulguf sa ii ofer si o forma mai aparte), si am turnat aluatul ( este ca o smantana groasa).

Am uns cu mare atentie cu rosia facuta „sos”.

Aici puteti pune dupa preferinte in sos si alte ingrediente.

Eu doream vedeta sa fie somonul.

Rosia sa fie doar pata de culoare.

Am presarat apoi restul ingredietelor.

Am bagat-o la cuptorul incins 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit frumos. Aproximativ 20 de minute a durat la mine.

Am servit-o cu sos de rosii, ardei, ceapa si busuioc.

Pofta buna!!