INGREDIENTE

Pentru BLAT
300 g faina alba de grau tip 000
15 g drojdie proaspăta sau 5g drojdie uscata
aproximativ 170 ml apa
1 lingura ulei de masline

Pentru TOPPING
Mozzarella
Ardei capia
Masline
Ceapa
1 ou
rosie pentru uns blatul
cateva boabe de porumb

MOD DE PREPARARE

BLATUL l-am facut asa:
Am pus făina intr-un castron, am pus drojdia dizolvată in putina apa călduță si am incorporat si restul de apa si uleiul.

Am frământat. Am lasat coca deoparte acoperită cat timp am pregătit toppingul.

Am întins 1/3 din coca pe blatul pudrat cu făina si am pus foaia intr-o tava de tarta (de 20 cm diametru). Foaia de aluat am facut-o un pic mai mare ca sa pot pune mozzarela in margini.

Am pus bucati de mozzarela pe margini si am acoperit cu coca, am uns toata foaia cu rosie pasata, am asezat restul ingredientelor. Ultima oara am pus oul in mijloc si l-am înțepat cu un cuțit.

Am băgat la cuptor la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit, aproximativ 25 de minute.

Pofta buna!