Va invit sa gatim impreuna o pizza savuroasa cu iaurt si smantana!

O reteta sanatoasa pe care v-o propun impreuna cu Kotányi, un preparat cu un gust cu totul aparte gratie condimentului pe care l-am folosit.

Oregano are un miros puternic aromat si un gust usor picant, usor amarui, iar pizza a iesit foarte foarte buna!

INGREDIENTE

Aluat

250g faina
7g drojdie uscata
130mL apa
2 linguri ulei de masline

Topping

100g iaurt
50g smantana
o lingura faina
1 ou
o ceapa rosie (sau alba)
masline
porumb
2 lingurite oregano maruntit de la Kotányi

MOD DE PREPARARE

Aluatul: Dizolvam drojdia in apa, apoi adaugam ulei si faina. Framantam pana obtinem un aluat omogen. Lasam aluatul la crescut in loc caldut pentru 2 ore.

Intidem aluatul dospit intr-un cerc cu diametrul de 26-28cm si-l punem intr-o forma rotunda.

Tocam ceapa marunt si maslinele rondele.

Intr-un bol amestecam cu un tel iaurtul, smantana, oul, faina si oregano. Intindem aceasta compozitie peste aluat si presaram ceapa, masline si porumb. Iar la sfarsit mai presaram putin oregano.

Bagam pizza in cuptor la 180 grade C pentru aproximativ 25 de minute sau pana incepe sa se rumeneasca usor aluatul pe margini.

Pofta mare!

Oregano este un condiment tipic bucatariei mediteraneene ce confera preparatelor culinare o aroma deosebita. Oregano este bogat in uleiuri esentiale si este ideal pentru pizza, focaccia, sos de rosii, fasole, specialitatii cu carne si salate.

Kotányi sustine, ca si Flaveur, mamicile tinere si moderne sa gateasca si sa isi urmeze pasiunea, precum si sa adopte un mod de viata si alimentar cat mai sanatos,

Va invit sa aflati mai multe despre Kotányi aici: www.flaveur.ro/kotanyi si sa descoperiti portofoliul foarte bogat de condimente Kotányi! Va invit sa le si folositi cu toata increderea in preparatele Flaveur!