INGREDIENTE

100 g de quinoa
jumatate zucchini
1ardei kapia
3-4 linguri cascaval ras sau mozzarella
6 rosii cherry
1 lingura bulion de casa
2 oua mici

MOD DE PREPARARE

Hidratam quinoa peste noapte si o fierbem. Batem bine ouale cu o furculita si adaugam o lingura patrunjel. Amestecam quinoa cu ouale batute si 1 lingura de cascaval ras.

Scoatem o tava de pizza pe care o tapetam cu hartie de copt, apoi o ungem cu putin ulei de masline pentru nu se lipi. Punem compozitia pe tava de pizza si nivelam. Dam blatul in cuptorul preincalzit la 200 de grade C pentru 20 de minute.

Intre timp spalam si feliem legumele. Scoatem blatul si il ungem cu lingura de bulion, apoi presaram cascaval.

Asezam frumos legumele taiate si mai dam tava la cuptor pentru inca 12 minute la aceeasi temperatura. Puteti folosi ce topping doriti.

Pofta buna!!