INGREDIENTE

Blat:
4 cartofi medii
1 ou
50g cașcaval
făina aprox 100g (la nevoie mai adăugați, diferă în funcție de mărimea oului și a cartofilor)

Topping: *la alegere.

Eu am folosit:
1/2 piept de pui fiert
100g cașcaval ras
porumb
măsline
sos de roșii

MOD DE PREPARARE


Pentru blat, punem cartofii curatati si taiati cuburi la fiert pentru aproximativ 20 min. Dupa ce s-au fiert, îi pasam cu furculița pana se formeaza un piure. Adaugam oul și făina – trebuie sa obtinem un aluat lipicios dar care poate fi intins.

Cu mâinile unse cu ulei intindem aluatul direct in tava pe hartie de copt.

Ungem aluatul cu sos de roșii și punem topping-urile dorite.

Bagam la cuptor la 200 grade C, caldura sus-jos fara ventilatie, pentru aproximativ 25 de minute sau pana se rumeneste frumos.

Poftă bună!