Cand ne gandim la piure de regula, ne gandim la….cartofi.
Asa aveam si eu notiunea pana acum cativa ani. Insa cele mai reusite combinatii le-am descoperit in sarcina si la diversificarea copilului.
Pentru cel de fata aveti nevoie de urmatoarele

INGREDIENTE
1 conopida mica

lapte cat sa o acopere la fiert

1 ceapa mica


cateva frunze de patrunjel

cateva frunze de busuioc ( eu am avut busuioc mov)

putin unt

MOD DE PREPARARE
Am spalat bine conopida si am oparit-o 3-4 minute in apa fierbinte.
Am pus-o la fiert in lapte impreuna cu ceapa.
Cand era frageda si fiarta am optit focul.
Cand s-a racit putin am blenduit-o cu tot cu lapte ( mai erau cateva linguri) si cu untul.
Am tocat patrunjelul si busuiocul si am amestecat cu totul.
Merge de minune cu PIEPT DE PUI LA CUPTOR CU ROSII CHERRY.
Pofta buna!