INGREDIENTE
3 linguri bulgur (am avut bulgur spart)
1 ceapa
1 morcov mare
1/2 pastarnac
1 ardei (am avut congelat)
1 cartof alb mare
patrunjel uscat
oregano si cimbru uscat
1 cub unt
2 ciuperci champinon brune

MOD DE PREPARARE
Am avut legume gatite la abur: morcov, ardei, pastarnac, ceapa.
Pe foc am pus apa si cand a inceput sa fiarba am adaugat ciupercile tocate marunt si bulgurul care fiind spart fierbe mai repede decat cel intreg. Am lasat sa fiarba la foc mic si din cand in cand mai completam cu apa.
Spre final am adaugat un cub unt, legumele gatite la abur maruntite si condimente: cimbru si oregano.
Am ornat cu patrunjel.
Este prima data cand fac bulgur, dar mi-a placut mult gustul.
Pofta buna!


Alte precizari
Pentru mine as fi pus si turmeric, dar bebele nu e foarte incantat, asa ca nu m-am riscat :).