INGREDIENTE
50-60 g muschi de vita
Pilaf
2 linguri orez
1 morcov
1 lingurita unt

Sosul alb:
10-15 cm praz(partea alba)
1/2 pastarnac
1 bucatica telina
1 bucatica radacina de patrunjel
rozmarin uscat
2-3 linguri de smantana
1 pahar de lapte
1 lingurita unt
marar pentru decor


MOD DE PREPARARE
Se fierbe muschiuletul separat si se taie in bucati mici.
Se face pilaful din 2 linguri de orez care se fierbe cu apa.
Inainte de fierberea completa se adauga un morcov ras fin si o lingurita de unt si se mai lasa pana se fierbe totul.
Separat se face sosul alb.
Se taie toate legumele marunt si se fierb la foc mic cu apa.
La final se adauga unt si rozmarin si se mai lasa 1-2 minute.
Se pune totul intr-un blender si se mixeaza cu smantana si un pahar de lapte (mai mare sau mai mic in functie de cat de subtire preferati sosul).
Se aseaza toate frumos pe o farfurie, se orneaza cu marar verde si se mananca cu placere!