INGREDIENTE

2 bucăți piept de pui
100g mozzarella
4 roșii cherry sau 1 roșie
2 mâini de baby spanac proaspăt sau 2 cuburi congelat
1 cățel de usturoi
ulei de măsline
piper
boia dulce

Ca și garnitura am avut CARTOFI TARANESTI

MOD DE PREPARARE

Pentru început crestam puiul. Spanacul il oparim, il scurgem si il tocam marunt.


Roșiile le tăiem rondele și usturoiul il dam prin razatoare.

50g de mozzarella dam pe razatoare iar 50 grame le tăiem bucăți cat sa intre între crăpăturile puiului.

In fiecare crăpătura punem 1 bucata de mozzarella, 1 bucata de roșie și o linguriță de spanac (tocat și amestecat cu usturoiul razuit) si le ungem cu amestec făcut din :ulei de măsline, boia dulce si piper ca în imagine.

Bagam la cuptor pentru 20 minute la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie. După aceste 20 de minute, scoatem puiul și punem deasupra mozzarella rasa si mai lasam la cuptor pentru alte 15-20 minute, pana se rumeneste frumos.

Poftă bună!