INGREDIENTE
1 piept de pui
2 maini rosii cherry
1 ceapa mare
3 catei mari de usturoi
4-5 linguri ulei de masline
putin cimbru


MOD DE PREPARARE
Am oparit putin puiul cat sa iasa spuma si apoi l-am taiat fasii.
Am taiat rosiile cherry in 4 si ceapa julien.
Am pisat usturoiul si apoi l-am „frecat” bine, bine cu ulei, turnand treptat cat sa iasa ca o lingura rasa de maioneza de usturoi. Am adaugat 50-70 ml de apa peste.
Am pus intr-un vas de yena puiul, rosiile, ceapa, cimbrul si uleiul le-am amestecat bine.
Am turnat usturoiul si am amestecat iar.
Am acoperit cu un capat si am bagat la foc mic la cuptor.
Cand a scazut bine, am luat capacul si am mai lasat 5 minute.
Merge de minune cu piure clasic de cartofi sau de ce nu cu PIURE DE CONOPIDA CU BUSUIOC.
Noi am servit in ambele variante.
Pofta buna!