INGREDIENTE

400 g peste (de care aveți) eu am folosit file de crap.
1 catel de usturoi
1lingura ulei de măsline
sucul de la o jumătate de lămâie
condimente după gust

Pentru sos avem nevoie de:
4 ardei capia medii
1 dovlecel mediu (puteți folosi orice alte legume care va plac)
2 catei de usturoi
putin ulei de masline

MOD DE PREPARARE SOS

Coacem legumele la cuptor pe hartie de copt, după care le dam prin blender cu doi căței de usturoi crud și puțin ulei de măsline .

MOD DE PREPARARE PESTE

Peștele îl condimentam, îl stropim cu sucul de lămâie și uleiul de măsline, și lăsat la marinat in frigider pentru minim o ora.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem peștele și pe fiecare bucata de peste punem felii de lămâie. Usturoiul il taiem in jumatate si il punem in coltul tavii.

Acoperim cu hârtia de copt și bagam tava la cuptorul încins la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru minim 40 minute (timpul de coacere variază in funcție de cuptor).

Pofta buna!