INGREDIENTE

100 g penne (sau alte paste la alegere)
185 g branzica de vaci cu smantana
1 lingura PASTA DE CURMALE
1 lingura de stafide inmuiate si scurse
1 lingura de merisoare inmuiate si scurse
2 lingurite cu varf de unt
1 lingurita de carob

MOD DE PREPARARE

Am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj

Scurse bine, bine le-am amestecat cu branzica, pasta de curmale, stafidele si merisoarele maruntite la cutit.

Am uns cu putin unt un vas de yena si am turnat compozitia.

Am bagat la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 25 minute.

Le -am lasat sa se raceasca bine.


Sunt moi, suculente.

Separat am topit untul si l-am lasat sa se raceasca.

L-am amestecat cu carobul.

Am turnat apoi peste paste.

Se pot servi si cu nuci sau migdale macinate.

Pofta buna!

*Pentru regim in caz de diaree folositi paste albe. Altfel cele integrale sunt o alegere mai sanatoasa.