Va invit sa gatim impreuna un pate delicios de mazare cu ricotta! O reteta gustoasa si simplu de preparat!

Mazarea fina de la Edenia este secretul meu pentru ca este delicioasa si perfecta pentru un gatit rapid si fara pierderi.
V-o recomand cu mare drag sa o folositi in retete!

INGREDIENTE

250g mazare fina de la Edenia
200g ricotta
sucul de la jumatate de lamaie
3 linguri ulei de masline
tarhon, piper

MOD DE PREPARARE

Gatim mazarea la abur sau o fierbem pentru 15 minute.

Punem toate ingredientele in vasul unui robot de bucatarie cu functie de maruntire. Mixam pana obtinem un piure fin. Putem pasa totul si cu blenderul vertical.

Obtinem un pate delicios, care poate fi servit cu paine de casa la micul dejun sau la cina.

Pofta mare!

In retetele cu mazare folosesc uzual mazarea fina de la Edenia pentru ca este disponibila pe tot parcursul anului si pentru ca este 100% naturala si fara conservanti. Nu trebuie decongelata inainte de gatire.

Pentru ca este congelata rapid, doar la 2 ore si jumatate de la recoltare, mazarea Edenia isi pastreaza intotdeauna culoarea verde si aroma caracteristica, dulce.

De fapt toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!