INGREDIENTE

1 ou
50 g făina albă
50 g făina integrala de grâu.

MOD DE PREPARARE

Se pune făina intr-un castronel și se face un put in mijloc, se pune oul bătut puțin cu furculița și se amesteca bine pana se formează o coca. Puteți face operațiunea aceasta și intr-un robot mic de bucatarie. Coca trebuie sa fie destul de tare.

E posibil sa nu fie nevoie chiar de toată făina sau din contra, sa mai necesite putina făina, in funcție de mărimea oului.


Coca se întinde foarte subțire pe blatul de lucru pudrat cu făina. Încercați sa-i dați o forma cât mai dreptunghiulara. Se împăturește in doua de-a lungul și se taie fasii subțiri de-a latul. Sau puteți face un sul și sa tăiați tot așa fasii subțiri.

Dacă aveți aparat pentru paste e ideal.

Eu am folosit aceste paste la supa. Dar le puteți folosi la orice doriți. Când sunt proaspete ele fierb foarte repede, in doar câteva minute.

Le puteți chiar și usca dacă doriți si sa le depozitati, apoi sa le folosiți la nevoie.

Pofta buna!