INGREDIENTE
aproximativ 100 gr de paste fierte conform instructiunilor
5 buchetele de broccoli
1 ceapa mica
4-5 fire de patrunjel
50 ml lapte
1 lingurita de unt
1 lingurita de faina
1 lingurita de fulgi de drojdie inactiva


MOD DE PREPARARE
Am fiert legumele.
Am pastrat 50 ml din supa lor.
Am pus in blender ceapa, laptele si patrunjelul si am mixat.
Am pasat cu furculita broccoli.
Am pus untul si faina intr-un vas la foc mic si cand s-a topit putin untul am pus mixul de lapte.
Apoi am turnat supa si broccoli, si am amestecat pana a devenit ca un sos gros, gen bechamel.
Am pus intr-un vas pastele, am turnat si amestecat sosul.
Am bagat la 180 gr pentru 20 minute.
Am presarat fulgii de drojdie inactiva.
Se poate si fara acestia, sau pusa mozzarella, cascaval etc. cum preferati.
Pofta buna!