INGREDIENTE (4-5 portii)

400g paste la alegere
3 morcovi
1 pastarnac mare
o radacina de patrunjel mare
2 ardei kapia
3 cepe rosii potrivite
busuioc, patrunjel, boia dulce, curcuma
5 linguri ulei de masline
aproximativ 200g masline fara samburi

MOD DE PREPARARE

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Maruntim legumele la tocatorul electric sau le dam pe razatoarea cu forma de steluta. Sau daca dorim le putem toca si de mana marunt.

Punem legumele la inabusit cu uleiul si o cana de apa. Adaugam apa la nevoie pana cand legumele devin cremoase si apa a scazut.

Adaugam curcuma si boia si mai lasam pe foc 1 min.

Luam de pe foc si adaugam patrunjelul, busuiocul, maslinele si amestecam apoi adaugam si pastele si amestecam din nou.

Noi am servit cu fulgi de drojdie inactiva.

Delicioase!

Pofta buna!