INGREDIENTE (2-3 portii)

2 oua
50 g parmezan ras (sau cascaval ras) – puteti pune mozzarella fresca pentru bebelusii mai mici de 1 an
125 g paste mici (am folosit alphabet premium)
75 g branza de vaci
1 lingura unt

MOD DE PREPARARE

Pastele se pun la fiert dupa indicatiile de pe ambalaj.

Dupa ce s-au fiert le-am racit cu apa si le-am scurs bine.

Am adaugat peste ele branza de vaci, ouale batute si parmezanul. Am amestecat pana ce toata compozitia s-a omogenizat.

Am turnat compozitia intr-o tava cu forme de briose pe care am uns-o cu unt ca sa nu se prinda si am dat-o in cuptor pentru 30 min (pana cand s-a format deasupra o crusta subtire usor aurie), la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie. Puteti folosi si un singur vas ceramic mai mare sau vase ramekin.

Se pot servi atat calde, cat si reci.

Pofta buna!