Incredibil, dar se poate sa facem un pandispan fara praf de copt si zahar, numai bun pentru copiii nostri!

INGREDIENTE
3 oua (de tara am avut eu)
3 linguri ulei de floarea soarelui (tot de la tara si e mai gros)
5 linguri de faina alba de grau
6 felii de piersica (congelata)
o lingura sirop de artar (optional)


MOD DE PREPARARE
Se separa ouale si se bat albusurile spuma tare.
Se adauga pe rand galbenusurile, uleiul, siropul si faina in ploaie, apoi se integreaza usor si albusurile spuma, amestecand de jos in sus cu o spatula.
In timp ce se incalzeste cuptorul, se unge un vas de yena cu unt si se aseaza aluatul.
Se da la cuptor la 160 grade pentru 5 minute.
In acest timp am curatat piersica de coaja si am taiat-o bucati mici.
Dupa 5 minute se scoate pandispanul si se aseaza fructele.
Se mai da la cuptor tot la 160 de grade pentru aproximativ 20 minute sau pana cand trece testul scobitorii.
Pofta buna!

Alte precizari
Eu folosesc mixerul si cand pun faina, dar pe viteza mica si precizez ca e model foarte vechi- primit zestre :)) si cred ca nu are putere mare.