INGREDIENTE
7 oua
7 linguri ulei
7 linguri compot de prune (sirop)
10 linguri faina
prunele din compot
o ceasca cu zahar
1 praf de copt
vanilie
1 plic zahar vanilat

MOD DE PREPARARE
Se separa ouale si se bat albusurile spuma. Separat se fierbe zaharul cu compotul si se pune peste spuma de albusuri.
Se adauga pe rand galbenusurile, uleiul, faina cu praful de copt incorporat in ploaie.
La final se adauga vanilia si zaharul vanilat.
Se tapeteaza o tava si se pune aluatul.
Prunele din compot se desfac de samburi si pielita si se marunteaza.
Deasupra aluatului se pun cateva prune.
Se da la cuptor la 160 grade si dupa 4 minute se scoate tava si se
adauga restul de prune.
Se mai lasa la copt pana trece testul scobitorii.
Deasupra se orneaza cu zahar tos (optional).


Alte precizari
Textura este de pandispan insiropat datorita fructelor din compot si care nu au fost stoarse.