INGREDIENTE

3 cartofi mari
6 oua
150g faina de secara
5 catei de usturoi dati pe razatoare
5 linguri unt topit

Pentru presarat:
1 lingurita susan alb
1 lingurita susan negru
1 lingurita seminte de in
½ lingurita seminte floarea soarelui

MOD DE PREPARARE

Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma tare,

Cartofii ii dam pe razatoarea mica, apoi ii stoarcem foarte bine cu ajutorul unui prosop de bucatarie.

Peste galbenusuri adaugam jumatate din fiecare ingredient: jumatate din cartofi, jumatate din faina, unt, usturoi si albusuri si amestecam cu o spatula, pana se incorporeaza toate. Apoi adaugam si restul ingredientelor si repetam actiunea.

Compozitia rezultata o punem intr-o tava de chec mica, 22/10,5/7 cm.

Presaram semintele si bagam la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 40-50 minute sau pana se rumeneste frumos.

Pofta mare!