INGREDIENTE

6 oua
2 ciuperci Champignon
1 ceapa potrivita (se poate folosi și ceapă verde )
1 lingura de iaurt sau de smântâna

MOD DE PREPARARE

Fierbem ouale tare, timp de 10 minute.
Le lasam la răcit în apa rece.

Între timp inabusim în apa cu putin ulei de măsline ceapa tocata mărunt și ciupercile tăiate cubulețe, la nevoie se mai adaugă apa, se lasă la foc mic pana se înmoaie si devin ca o pasta.
Lasam la răcit și acesta compoziție.


Decojim ouale, le taiem în doua, scoatem gălbenușurile și le punem într-un castron.

Gălbenușurile le pasam cu furculița apoi adăugăm peste ele compozitia de ciuperci și ceapă plus o lingura de iaurt sau smântâna! Se poate adăuga pătrunjel tocat mărunt și piper!

Amestecam toate ingredientele si cu o lingurita umplem albușurile!

Pofta mare!