INGREDIENTE
1 mana de leurda
1 mana de loboda
1 mana de spanac ( aici am avut baby)
2 linguri orez
1 cubulet de unt
30-40 gr piept de curcan
4-5 fire marar
2-3 fire patrunjel


MOD DE PREPARARE
Opariti 5 minute verdeturile.
Le scoateti si le tocati marunt dar pastrati „supa” lor.
Carnea se fierbe in 2 ape si se marunteste la cutit.
Puneti untul si orezul intr-o craticoara si puneti la fic mic amestecand.
Cand s-a topit untul puneti supa ( 150-175 ml…” ochiometric” ) si lasati sa fiarba pana este gatit orezul.
Adaugati carnea, verdeturile si mararul si mai lasati 2-3 minute pe foc.
Dupa ce opriti focul acoperiti vasul si lasati 10-15 minute sa se umfle orezul.
Ungeti un vas cu putin unt, turnati compozitia si bagati la cuptorul incins (180gr) pt 20 minute.
Presarati patrunjel proaspat si serviti cu drag!