INGREDIENTE (1-2 portii)

2 oua
câteva frunze de leurda (vreo 10- depinde cât sunt de mari)
2 frunze de ceapa verde
1 bucățică mică de ardei capia
2 linguri de brânza prospata de vaci sau de casa/ricotta
1/4 avocado (sau puteți pune mai mult dacă doriți)

MOD DE PREPARARE

Am opărit leurda câteva minute (3-4), am stors-o foarte bine și am tocat-o marunt. Frunzele de ceapa le-am tocat foarte fin, la fel și ardeiul capia (crude).

Am bătut ouăle cu furculița și le-am amestecat cu leurda, ardeiul și ceapa. Asezonati cu un praf de piper proaspăt măcinat.

Am încins o tigaie neaderenta pe care am uns-o cu ulei, și am turnat compozitia pe toată suprafața tigăii. Am lăsat-o la foc mic pana s-a închegat, am întors și am mai lasat puțin.

Brânza se amesteca cu avocado pasat și se întinde pe omleta după care se rulează.

Bun bun

Iese destul de mare. Copilul meu de 21 de luni a mâncat doar jumătate.

Pofta buna!