INGREDIENTE

125 gr mascarpone
50 ml lapte
25 gr unt
1 + 1/2 lingurita pudra de carob
1 ou
4 lingurite cu usor varf de faina
1/4 pastaie de vanilie
2 lingurite de stafide hidratate si taiate marunt
1 lingurita sirop de artar- optional ( puteti inlocui cu alt indulcitor sau fara daca stafidele sunt dulci…ale mele nu prea aveau gust)

Optional : nuci, miere, cocos in functie de varsta si preferinte


MOD DE PREPARARE

Oul l-am batut bine si se amesteca cu branza si stafidele.
Untul, laptele, vanilia si carobul le-am pus la fiert pana cand s-a topit bine untul si apoi amestecati perfect toate ingredientele.
Lasati 3-5 minute la racit si amestecat treptat cu prima compozitie.
Puneti treptat faina si siropul. Turnati in forme.
Eu am folosit 3 de sticla de 125 gr, dar cam 70 %, nu plin ca o sa iasa din forma.
Bagati la cuptorul incins 180 gr pentru 40-45 min.
Pofta buna!