INGREDIENTE

Blat:
100g ciocolata
100g unt
1 lingura capucino
100g zahar
2 oua
100g făina
75g nuca macinata
1/2lingurita praf de copt
Crema:
250g mascarpone
100g zahar pudra
200ml smantana pentru frisca
Glazura:100g ciocolata
lapte

MOD DE PREPARARE

Am pus ciocolata intr-un vas împreuna cu untul si capucino dizolvat cu o lingura de apa fierbinte. Am lasat pe foc mic pana la omogenizare, am dat la răcit apoi am incorporat zaharul. Am adaugat ouăle, unul câte unul, mixând energic după fiecare pana cand compoziția devine lucioasa. Am adaugat făina cu praful de copt, făina si nuca macinată. Am pus compoziția in tava de 20/30cm si am dat la cuptor aprox. 30min.
Am mixat mascarpone cu zaharul si am adaugat frișca bătuta. Am asezat crema peste blatul rece si am pus la frigider.
Se topește ciocolata pe baie de aburi si se adauga lapte pana ajunge la consistentă dorita.