INGREDIENTE

1-2 dovlecei( depinde cat sunt de mari)
1/2 piept de pui tocat
1 ceapa
1/2 ardei capia
2 oua
1 rosie
Patrunjel si marar

MOD DE PREPARARE

Am taiat marunt ceapa si ardeiul si le-am înăbușit in apa cu putin ulei, apoi am adăugat carnea tocata si am mai lasat pana s-a facut putin. La final am adăugat verdeata tocata.


Am taiat dovleceii in felii subțiri. Am asezat intr-un vas de yena un strat de dovlecei, apoi un strat de carne, un strat de dovlecei, iar carne si ultimul strat de dovlecei. Am pus apa aproape trei sferturi in vas, am acoperit si am băgat la cuptor. Cand a fost aproape gata, am luat capacul, am mai lasat sa scadă zeama, apoi am turnat ouale bătute peste tot si am asezat felii de rosie si verdeata .

Am băgat iar la cuptor pana s-au facut ouale si a prins putina culoare.

*Puteti pune si cascaval sau mozzarella deasupra

Pofta buna!