INGREDIENTE
200 g carne vita
1 morcov mic
1 pastarnac mic
O feliuta de telina
O foaie de fenicul
1 ceapa
150 g Paste integrale ecologice (litere mici am folosit eu)
15 mL lapte
150 mL suc de rosii facut in casa
Mix de ierburi aromatice (salvie, busuioc si cimbru)

MOD DE PREPARARE
Am fiert carnea de vita foarte bine impreuna cu morcov, pastarnac, telina si putin fenicul. Cand au fost fierte le-am tocat cu masina de tocat si am amestecat cu o ceapa taiata marunt, am acoperit cu suc de rosii si am fiert cateva minute impreuna cu ierburile aromatice pana a secat lichidul.
Separat am fiert pastele conform indicatiilor dupa ambalaj si le-am strecurat.
Am pus in forme ceramice un strat de paste unul de carne si altul de paste iar deasupra suc de rosii diluat cu lapte (era foarte gros).
Am copt in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pana s-a rumenit!


Poftă bună!