Era timpul pentru o gustare.
Vroiam sa ii fac piticului de nici 2 ani ceva gustos, fara zahar si totodata plin de savoare.
Sa fie cu tapioca? Sa fie cu chia?
Dar ce se intampla daca sunt amandoua!?

INGREDIENTE
1 lingura chia
1 lingura tapioca
1 lingura de nuci pisate
75 ml lapte
cartof dulce ( cam cat un mar mic)
1 lingurita de unt
un praf de scortisoara
un praf pudra de vanilie ( sau pastaie)


MOD DE PREPARARE
Am dat in clocot laptele cu vanilia.
Tapioca a stat la hidratat in apa aproximativ 30 minute.
Am pus in lapte tapioca si chia si am fiert pana s-au legat usor.
Am stins focul si am acoperit vasul.
Le-am lasat la umflat.
Intre timp am razuit fin cartoful si impreuna cu untul si scortisoara le-am pus intr-o tigaie.
Acoperite cu un capac, si amestecand din cand in cand, au stat pana s-a inmuiat cartoful.
Am pus in cescuta chia si tapioca, am completat cu „dulce”…cartoful dulce, si am presarat nuca.
Pofta buna!