Citisem cu ceva timp inainte de sarcina ca este bine ca atunci cand esti gravida sa asculti muzica pentru dezvoltarea creierului.

Aflu ca o sa avem un bebe, eram si in tema cu playlist-ul format din Mozart baby &co asa ca am trecut la treaba. Zis si facut…muzica zilnic.
Se naste pustiul si continuam muzica…

Inca alaptam cand pustiul de 2 luni era deranjat si plangea de zor si nu papa!!

Si ma pun pe fredonat… hop s-a linistit. Apoi observ ca din orice se linistea subit daca fredonam ceva…orice! Dar ce nu am cantat…de la I’m a big big girl …3 versuri ca atat imi aminteam, la All of me… si All the single ladies!
Pe la 4-5 luni mi-am dat seama ca trebuie sa ii cand cu tematica…nu asa aiurea!

Asa ca la baita ”Ratustele mele pe apa s-au dus…” … oare este cineva care nu cunoaste melodia?!
La masa… „Capsunica-i suparata” cand am inceput fructele, „2 gaste fac galuste” ( preferata lui) de regula cam oricand oriunde, „ Elefantul

Cici” el fiind fan elefanti…asa ca „Un elefant se legana” clar este must sing!

Cand era mic, mic, mic toata lumea la culcare ii canta nani, nani… si in loc de puisor…nani, nani, pui, pui, pui! Am personalizat… cu un meloman sau melo-baby cum l-am denumit trebuie sa canti orice!! Asa ca intr-o zi s-a ajuns la nani, nani, chicken, chicken.

Tot de noapte buna iubeste Twinkle, Twinkle little star.

Si ca sa fie treaba treaba, am zis sa ii cant conform celor 4 anotimpuri… iarna: Saniuta si Mos Craciun, apoi Vine, Vine Primavara…si cand nu mai stii ce sa canti, simplu: spui poezii!

Voi ce le fredonati copiilor?