INGREDIENTE
3 linguri de mazare
2 rosii medii
3 catei de usturoi
1 ceapa medie
1/2 ardei
7-8 fire marar
7-8 fire patrunjel
1/4 lingurita de cimbru
1/4 lingurita de busuioc
50 gr pulpa de pui
2 rondele de morcov
1 lingura ulei de masline
1/2 frunza de dafin


MOD DE PREPARARE
Am fiert puiul bine in 2 ape cu putin dafin. Rosiile, usturoiul si ardeiul le-am pus cu putina apa si ulei la cuptor sa se coaca.
Mazarea am fiert-o cu ceapa si morcovul. Am curatat rosiile si ardeiul de pielita si impreuna cu morcovul, usturoiul, ceapa, verdeata, condimentele si o lingura de ulei de masline le-am blenduit bine. Am adaugat sosul peste mazare. Am maruntit fin la cutit carnea si am amestecat cu mazarea. Am dat totul la cuptor pentru 20 minute la 180 grade. Pofta buna!