INGREDIENTE

carne de vita (am avut snitel, dar recomand mai mult rasol alb) 40 g
pulpa de la o rosie mica
1/2 de ardei rosu, verde de care aveti
2 rondele morcov
1/2 de ceapa alba
2 maini de fasolica verde (fina, fideluta)
marar si patrunjel (3-4 fire din fiecare)
1 lingurita ulei de masline
1 catel de usturoi

 

MOD DE PREPARARE

Am pus fasolica, ardeiul si morcovul la fiert.

Separat fierbeti carnea in 2 ape, in a doua impreuna cu usturoiul.


Rosia (doar pulpa, fara pielita) o blenduiti sau tocati marunt impreuna cu ardeiul fara pielita, carnea, morcovul, ceapa si usturoiul.
Le puneti la foc mic impreuna cu 50-75 ml zeama de la legume si uleiul.

Cand a scazut adaugati fasolica taiata marunt la cutit si mararul. Bagati la cuptor pentru 15 minute la 180 grade C caldura sus-jos cu ventilatie.

Presarati patrunjelul si serviti cu drag.

Pofta buna!