Un preparat bun pentru intreaga familie, simplu, dar de mare efect!
Pentru acesta aveti nevoie de urmatoatele

INGREDIENTE

6-7 pulpe superioare de pui ( puteti inlocui cu ciocanele, piept sau din toate)
3 cepe mici sau 2 mari
3 linguri masline gemlik naturale
4 rosii medii
putin cimbru
o legatura de marar
4 linguri ulei de masline

 

MOD DE PREPARARE

Am taiat julien ceapa, masline pe jumatate ( si asa am eliminat si samburele), si mararul l-am tocat fin la cutit.

Am amestecat aceste ingrediente cu pulpele, uleiul, cimbru, si am asezonat de gust.


Le-am lasat in frigider de seara pana dimineata.

Am blenduit rosiile fara pielita si le-am turnat peste, amestecat ingredientele.

Am acoperit vasul cu capac si am bagat totul la cuptorul la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

Dupa 40 de minute, am scos capacul si le-am lasat pana cand sosul a scazut la jumatate.

Noi le-am servit de pat de mamaliga cu unt, dar merg excelent si cu piure fin de cartofi, de mazare, cu orez sau cous cous.

Pofta buna!