Un preparat bun pentru intreaga familie, simplu, dar de mare efect!
Pentru acesta aveti nevoie de urmatoatele

INGREDIENTE
6-7 pulpe superioare de pui ( puteti inlocui cu ciocanele, piept sau din toate)
3 cepe mici sau 2 mari
3 linguri masline gemlik naturale
4 rosii medii
putin cimbru
o legatura de marar
4 linguri ulei de masline


MOD DE PREPARARE
Am taiat julien ceapa, masline pe jumatate ( si asa am eliminat si samburele), si mararul l-am tocat fin la cutit.
Am amestecat aceste ingrediente cu pulpele, uleiul, cimbru, si am asezonat de gust.
Le-am lasat in frigider de seara pana dimineata.
Am blenduit rosiile fara pielita si le-am turnat peste, amestecat ingredientele.
Am acoperit vasul cu capac si am bagat totul la cuptorul preincalzit la 180-200 gr.
Dupa 60 de minute, am scos capacul si le-am lasat pana cand sosul a scazut la jumatate.
Noi le-am servit de pat de mamaliga cu unt, dar merg excelent si cu piure fin de cartofi, de mazare, cu orez sau cous cous.
Pofta buna!