INGREDIENTE

O varza rosie mica
O pulpa de rata
Un mar
O lingurita de chimen
Un ardei capia rosu
2 cepe
O jumatate de lamaie – optional
Marar proaspat


MOD DE PREPARARE

Am fiert carnea intr-o prima apa si apoi am schimbat apa. Am adaugat ceapa tocata si ardeiul capia cubulete iar cand acestea s-au inmuiat am adaugat varza rosie tocata marunt. Cand varza s-a inmuiat am adaugat o lingurita de chimen si un mar razuit dupa ce in prealabil l-am curatat de coaja.
Daca doriti sa fie mai acrisoara se poate adauga zeama de lamaie astfel intrand in actiune chimia….prin schimbarea culorii datorita virarii pH-ului. O sa obtineti initial o portie de mancare dulce mov/violet iar daca adaugati zeama de lamaie o portie de mancare acrisoara rosie! In josul paginii se observa diferenta dintre cele doua culori. Inainte de servirea cu mamaliga am adaugat marar proaspat tocat!
Pofta buna!