INGREDIENTE

1 ceapa tocata mărunt
1/2 ardei capia tocat
1 morcov tăiat rondele
2-3 linguri de roșii tocate in bulion
1 cartof alb tăiat cubulețe
1 cartof dulce tăiat cubulețe
carne de pui de tara fiarta (eu am avut o pulpa pe care am dat-o pe jumătate, o pipota și un ficățel; apa in care am fiert carnea am folosit-o la ciorba delicioasa de legume cu oua de prepeliță)
cimbru
piper
puțin ulei de măsline
mărar proaspăt

MOD DE PREPARARE

Cum spuneam, am fiert carnea. Între timp am pus ceapa, ardeiul și morcovul la înăbușit in apa (cât sa treacă puțin peste legume) și puțin ulei (intr-o cratiță pe foc). Am lăsat vreo 10 minute, apoi am pus roșiile. Am mai lăsat puțin, apoi am pus cartoful alb și apa mai multă ca sa fiarbă. După puțin timp, am pus și cartoful dulce, cimbru, piper și codițele tocate de la mărar. Am lăsat sa fiarbă pana când cartofii au fost aproape gata. Apoi am golit totul intr-un vas de yena. Am pus și cărnița deasupra, am pus capacul și am mai băgat la cuptorul preîncălzit pentru 15 minute.


Când a fost gata ,am presărat mărar proaspăt. Delicioasa!

* Înainte sa băgați mâncarea la cuptor sau chiar după ce o scoateți,puteți pune 2 căței de usturoi tocați feliuțe subțiri. Ii dau un gust și o aroma aparte.

Pofta buna!