Pentru astazi am pregatit legume gratinate cu peste! O reteta savuroasa si pentru cei mici si pentru cei mari!

Eu am preparat-o cu amestecul in stil mexican de la Edenia pentru ca are o textura usor crocanta si o culoare vie si pentru ca este un cocktail excelent de culori si gusturi.

Amestecul in stil mexican este bogat in vitamine, potasiu, fier si este o sursa bogata de fibre.

Contine morcovi, mazare, fasole verde, porumb dulce, ardei rosu si ardei verde. Nu se decongeleaza inainte de gatire!

INGREDIENTE

450g Amestec in stil mexican de la Edenia
250g file de Biban de la Edenia (sau cod)
3 oua
200g smantana (12% grasime)
100g cascaval ras
Unt pentru uns vasul

MOD DE PREPARARE

Gatim legumele si pestele la abur pentru 20 de minute.


Batem ouale cu smantana.

Ungem cu unt un vas ceramic de marime medie si punem legumele. Peste legume punem bucatele de peste si turnam peste tot compozitia cu oua.

Presaram cascaval ras si bagam la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 25 de minute sau pana se rumeneste frumos cascavalul.

Foarte gustos! Pofta mare!

Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!

Toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit cu drag sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!