INGREDIENTE

500g ciuperci
1 ceapa mare
ulei
foi de lasagna
3 linguri pasta de rosii
1 morcov mediu
sare
boia dulce
piper negru

 

MOD DE PREPARARE


Am taiat ciupercile felii si le-am pus sa se inabuseasca in zeama proprie si 2 linguri de ulei. Am adaugat morcovul ras si ceapa taiata marunt si am lasat pe foc pana legumele au fost aproape gata. Am condimentat cu sare, boia dulce si piper. Am completat cu apa din cand in cand astfel incat la final legumele sa nu fie uscate, sa mai aiba zeama.

Am pus pe fundul unei tavi unse cu ulei un strat de foi de lasagna, direct din cutie, apoi un strat de legume, foi, legume si ultimul strat de foi. Deasupra am pus zeama de la legume si am dat la cuptor. Dupa ½ ora de stat la cuptor am scos tava si deasupra am pus 3 linguri pasta de rosii dizolvata in 200 ml apa, am dat din nou la cuptor pana a scazut zeama si foaia de lasagna era patrunsa.