INGREDIENTE

50g nuci caju crude
400mL apa plata
alte arome optional: carob, mesquite, scortisoara

MOD DE PREPARARE

Punem nucile caju intr-un castronel si le acoperim cu apa. Le lasam la inmuiat cel putin 6 ore.
Scurgem nucile caju si le punem in blenderul aparatului Nutribaby (+) apoi adaugam si cei 400mL apa. Mixam 4 reprize a cate 5 secunde si pauza cate 5 secunde intre ele.
Strecuram laptele apoi presam foarte bine pulpa in strecuratoare. Pulpa ramasa o putem servi cu un piure de fructe sau cu fulgi de cereale si fructe la micul dejun.
Laptele il pastram la frigider pana la 4 zile si il putem folosi in diverse preparate sau pentru a inlocui laptele de vaca.

Daca doriti mai multe informatii despre aparatul Nutribaby (+) de la Babymoov si cum puteti sa-l achizitionati in conditii foarte bune puteti intra aici Nutribaby (+).