INGREDIENTE

2 kiwi
200 g zmeura
1 mango
125 g merisoare negre (afine)
agar agar
indulcitor sau zahar dupa gusturile fiecaruia

Pentru decor:
rodie
menta

MOD DE PREPARARE

Curatam kiwi si il facem piure cu blenderul vertical. Apoi dam piureul prin sita si il punem pe foc cu un varf de lingurita de agar agar. In momentul in care incepe sa fiarba lasam doar cateva secunde si luam de pe foc apoi punem in pahar, lasam sa se raceasca si bagam la frigider pana preparam al doilea strat cu zmeura. La fel procedam si pentru al doilea strat pe care il punem peste cel de kiwi si bagam iar la frigider pana il facem pe al treilea si al patrulea.

Eu am pus indulcitor doar in cel de zmeura. Puneti pune in functie de preferinte.

Dupa ce s-au intarit toate straturile am scos jeleul din pahar.

Puteti folosi orice fructe doriti.

Pofta buna!