INGREDIENTE

Mamaliga in lapte
2 vinete potrivite
2 cepe
2 cm de praz
Un ardei gogosar
O jumatate de dovlecel
Un morcov mic
Marar
Bulion bebelusesc
2 catei de usturoi
O feliuta de branza Chedar
O lingurita de ulei


MOD DE PREPARARE

Am pregatit mamaliga si am pus un strat (gros cat dorim) intr-un vas de yena.
Intre timp am curatat de coaja vinetele, le-am taiat cubulete si le-am oparit.
Intr-o craticioara am pus ulei, apa, ceapa tocata marunt, morcovul razuit si gogosarul tocat marunt. Cand aceste legume s-au inmuiat am adaugat vinetele oparite si dovlecel curatat de coaja taiat cubulete. Am completat cu apa si am lasat in continuare pe foc. Spre final am adaugat bulion bebelusesc si usturoi pisat. Cand a fost gata am adaugat marar verde si am intins compozitia peste stratul de mamaliga din vasul de yena iar deasupra am razuit branza Chedar si am introdus in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pana s-a rumenit.
Pofta buna!