INGREDIENTE
Pulpă de curcan
6 gulii potrivite
2 cepe mici
1 morcov
1 păstârnac
Bulion făcut în casă
Condimente după gust: cimbru, boia dulce, mărar prospăt
Smântână pentru servire


MOD DE PREPARARE
Am fiert carnea împreună cu ceapa, morcovul şi păstârnacul.
Guliile curăţate de coajă le-am fiert până intră furculiţa în ele iar apoi am scos miezul cu ajutorul unei linguriţe.
Am tocat carnea şi legumele fierte mărunt dar şi miezul guliilor şi apoi am amestecat împreună cu condimentele (se pot adăuga/scoate după gust).
Guliile le-am umplut cu compoziţia rezultată mai sus le-am pus într-o formă de ceramică. Am pus peste ele apă, bulion şi o foaie de dafin şi am introdus la cuptor la 180 grade C.
La final am adăugat mărar proaspăt şi am servit cu smântână!
Poftă bună!