INGREDIENTE (2-3 portii)
5 cartofi potriviti
6 cubulete mici de spanac congelat (au rezultat 2 linguri)
200g smantana
3 catei de usturoi pisati
Cimbru
Branza rasa la alegere (mozzarella, cascaval, cheddar, etc)- eu am pus mix de mozzarella, emmental, maasdam.

MOD DE PREPARARE
Coaceti cartofii in coaja la cuptor, apoi ii curatati si ii pasati cu furculita. Spanacul decongelati-l in apa fierbinte si scurgeti-l bine.
Ungeti un vas micut de yena cu unt, puneti jumatate din cartofii pasati, nivelati. Peste cartofii pasati presarati spanacul si usturoiul, peste care puneti jumatate din smantana si nivelati. Puneti si ultimul strat de cartofi, nivelati, adaugati restul de smantana, presarati cimbru si branza rasa. Bagati la cuptorul preincalzit la 180 grade C pana se rumeneste foarte putin deasupra.
Pofta buna!


*A iesit delicioasa! Copilul de 2 ani a mancat jumatate la cina.

loading...